Κέλλυ Καλτσή- Η Τοξική Πεταλούδα του Ροκ (Συνέντευξη)

Posted by admin Category: Category 1

Η Τοξική Πεταλούδα του ροκ, η εξαιρετική Κέλλυ Καλτσή, κέρδισε τις καρδιές και των παλαιών, με την εκπληκτική παράσταση που έδωσε πέρυσι (με τον Π.Θεοδωράκη), αφιερωμένη στον Νικόλα Άσιμο.
Αποκλειστικά στο μπλογκ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, η Κέλλυ, φιλοτεχνεί τα …πορτραίτα των πολιτικών αρχηγών. Μία ταχυδραματική συνέντευξη, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας, του νέου της σινγκλ, Toxic Butterfly …

– Αν ο Σαμαράς, δεν ήταν πολιτικός, τι θα μπορούσε να ήταν;;
Δοσίλογος; Μαυραγορίτης …αποτυχημένος κιόλας..

– Αν ο Τσίπρας ήταν τραγούδι ποιο τραγούδι θα ήταν;
Rock the Casbah

– Αν ο Βενιζέλος ήταν ζώο, ποιο ζώο θα ήταν;
Θα προσβάλλω τα ζώα που τόσο εκτιμώ

– Αν ο Κουτσούμπας, ήταν μαγαζάτορας, τι μαγαζί θα είχε;
Ψιλικατζίδικο δίπλα απο το PRAKTIKER

– Αν ο Σταύρος Θεοδωράκης, ήταν ποτάμι, ποιο ποτάμι θα ήταν;
Ο Ιλισσός (μπαζωμένος)

– Τι γνώμη έχεις για τον ΓΑΠ;
Να ‘χαμε να λέγαμε

– Ποιον θεωρείς τον γραφικότερο της προεκλογικής περιόδου;
Μακράν.. Άδωνις

– Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον Σαμαρά;
Το καπελάκι σου και δρόμο Αντωνάκη…

– Και τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον Τσίπρα;
Καλή δύναμη !
 
 Η Κέλλυ Καλτσή, γεννήθηκε στο Αγρίνιο σε μουσική οικογένεια. Ο πατέρας της, Γεώργιος Καλτσής, μαέστρος, της έκανε τα πρώτα μαθήματα στο πιάνο. Τελείωσε μουσικές σπουδές στο Ωδείο Αγρινίου, και ανώτατες σπουδές στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Θέλοντας να εξελιχτεί στον τομέα της μουσικής και του performing παρακολουθεί για δύο χρόνια μαθήματα υποκριτικής, χορού και φωνητικής σε ιδιωτική σχολή της Αθήνας και στην συνέχεια, επιδιώκοντας να αποκτήσει μια πιο εξειδικευμένη κατάρτιση, ξεκινά μαθήματα φωνητικής και θεωρίας της μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με δασκάλα την  Άννα Διαμαντοπούλου. Παράλληλα πειραματίζεται με θεατρικές ομάδες και μπάντες, ψάχνοντας διαφορετικούς ήχους και καινούριες εικόνες κάνοντας συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Ακολουθούν περιοδείες, συναυλίες, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, ηχογραφήσεις, και τα πρώτα τραγούδια με ελληνικό στην αρχή στίχο («Ψάχνω», «Empty April») και στην συνέχεια με ξένο («Nerd Song», «Silent Operation»).

Η Κέλλυ, μόλις κυκλοφόρησε από την 14Music το 3ο αγγλόφωνο τραγούδι “Toxic Butterfly”σε μουσική δική της και του μουσικού παραγωγού ELIOT ο οποίος υπογράφει και τους στίχους.
Στις 9 Φλεβάρη θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε ζωντανά στην σκηνή του Faust-Bar-Theatre-Arts.